Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie over de praktijk, tarieven en eventuele vergoeding door je ziektekostenverzekering.

Contact

Paulien BolwijnPaulien Bolwijn
Zwaluwborch 35
5247 TK Rosmalen
06 40559976
info@paulienheleen.nl

Aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT)
Geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel: 56740182
BTW nummer: NL001698568B64

Op alle diensten van Paulien Heleen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, downloaden.

Mijn praktijk aan huis is open op woensdagochtend en op dinsdag en donderdag, zowel overdag als in de avond. De praktijk is goed bereikbaar (parkeren voor de deur en bushalte om de hoek), en rolstoeltoegankelijk. Op maandag, woensdagmiddag en vrijdag kom ik met mijn mobiele voetreflexpraktijk op locatie: bij mensen thuis, in een zorginstelling of op het werk.

Tarieven

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling via de aanvullende verzekering. De behandeling valt onder ‘natuurgeneeskundig consult / Reflexzonetherapie’.

Voetreflexzonetherapie voor volwassenen – 60 minuten €60,00

Voetreflexzonetherapie voor kinderen – 60 minuten €60,00

Voetreflexzonetherapie voor ouderen – 45 minuten €50,00 – 60 minuten €60,00
(deze behandeling is op locatie en de prijs is exclusief reiskosten)

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW. De factuur ontvang je per mail. Graag de betaling binnen 14 dagen aan mij overmaken. De factuur kun je eventueel digitaal declareren bij je zorgverzekeraar. Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.

Zorgverzekering

FAGT-VignetPaulien Heleen Voetreflexzonetherapie is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT (Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor kan, afhankelijk van je verzekering, een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Of een consult door je zorgverzekeraar vergoed wordt kun je nakijken op de website van de FAGT of hiervoor contact opnemen met je zorgverzekeraar.
Wanneer je contact opneemt met je zorgverzekeraar, vermeld dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de FAGT.

Voor de wet WKKGZ ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl, voor klachtafhandeling en geschilleninstantie. Klik hier voor de toelichting in mijn algemene voorwaarden.

RBCZ

Logo TCZ
logo Quasir voor op website

Realisatie Website: Websites & Co.